minj
Lokality


Články


   Tato záložka byla vytvořena především pro lepší usnadnění práce při updatu stránek. Najdete zde všechny články, které sepíši.
   Čím se vlastně článek liší například od popisu lokality, minerálu či reportáže, které můžete zde na stránkách najít? Je to především délka obsahu. Články jsou nejdelší texty, které zde na stránkách naleznete. Většinou jsou tématicky zaměřené a mají poučný či informační charakter.





libochovany
   První lokalita, kterou jsem se rozhodl uveřejnit. Bez jakýchkoliv rad či pramenů jsme s kamarádem Martinem našli tuto zajímavou lokalitu a přestože mi chodí emaily, že již byla objevena několik let před námi, tak ji stále považujeme za "naší" lokalitu a chceme se o ní podělit s ostatními sběrately.

zverejnovani
   Tento článek se hodí jak pro začátečníky, tak i pro zkušené sběratele. Tato tématika je dnes velmi ožehavé téma a tak vám ukážeme fotky, které vás snad nesměrují tím správným směrem!

ryzovani
   V článku "Pomůcky pro sběratele" jsme si probrali různá načiní, ale jednu disciplínu jsme přeskočili - rýžování. Zlato, české granáty, vzácně i drobné zkameněliny, stačí si jen vybrat!

pomucky

   Chtěli by jste začít sbírat mnerály či zkaměniny, ale nevíte jak na to? V tomto článku vám poradíme, jak vyrazit na svou první výpravu a uspět!

< 1 2 3 >




Jakub Mysliveček ©